Blogg

Vann forshaga akademins mästerska i rally

Då var vi här igen

I måndags så var det skol-sm. 13 olika hund skolor kom till Forshaga och tävlade i 5 olika grenar. Eftersom Forshaga vann föra året så fick vi arrangera det i år.

Jag och Diva startare i rally då jag kände att det var den enda grenen som vi skulle kunna genomföra till 100%. Och exakt hur det gick vet jag inte då vi inte fick våra lappar under dagen utan dom kommer vi få snart hoppas jag, men vi hamnade inte på pallen. Men med resultatet vi fick under skol-sm använde dom så vi fick att mästerskap. Och det slutade med att jag och Diva Vann Rallyn.

Och jag är super nöjd med vår insats, jag har legat och varit sjuk i 5 veckor så jag trodde aldrig att honskulle ha de fokus som hon hade på planen. Hon fastnade på ett ställe där en annan hund hade kissat innan vi kom in men är så nöjd med henne och hela dagen var super bra.

Och även i år kom Forshaga två och ett så vi får väll se om vi får arrangera det nästa år också.

 

Jag och Diva har nyss kommit till Mora igen och kommer att vara här hela helgen och bara ta det lugnt. Känns bra att ha en helg hemma utan tävling, men nästa helg åker vi till både Torsby och Sunne. Och snart är det sommarlov men kommer ha APL direkt i 3 veckor på ett hunddagis som jag faktiskt har varit på förut så det ska bli kul att komma tillbacka.   

11009975_1067516663265510_478211560870776415_n


Tredje hopp Pinnen

Agility tävlingen föra helgen var helt magisk. Innan första loppet var jag super osäker på varit jag skulle springa för att inte vara i Diva väg och störa henne. Men vi gick in och jag sprang typ inget som jag hade tänkt men det slutade bra ändå, då vi kom runt fel fria och vi komma 2:a och fick PINNE. Och det var även hennes tredje hopp pinne. Men kommer att stanna kvar i klass 1 tills vi har fått våra agility pinnar.


Agility klassen var också helt otroligt bra. Diva gick grymt fint och tog alla kontakt fält men tyvärr missförstod vi varandra innan en tunnel och det slutade med att hon sprang in rätt men vände inne i tunneln och kom ut åt fel hål. Men är ändå grym nöjd över henne, bättre dag kunde det inte bli.

20150329_172723

Nyheter

Diva har tagit två godkända i mästarklass 

Diva har fått första agility pinnen

Diva har under 2015 fått titlarna AgHD1 och RLD A 

 

IMG_3205

Victoria Björkman

Blogghistorik

 

Besökare idag: 31
Denna månad: 142
Totalt: 344787