Blogg

Vad händer

Snart är det tävling. Hoppas det kommer gå lite bättre en vad det gjorde föra gången men vi har tränat så mycket på höjden nu så hon känner sig säker och att hon får upp blicken och det går framåt. Var på klubben men några klubbkompisar i går så vi körde en klass två bana och det gick bättre en vad jag trodde. Den enda nackdelen är att hon är så jävla snabb så man hinner inte med, men fick bra tipps och efter några försök så gick det.

Och slalomen är guld värt nu, eller jag åt en hållet. Diva tog alla ingångarna utom en i går och då var det mitt fel. Vet inte vad som hände hon fröken men nu känner jag mig säkrare på plan när det gäller det där. Och slalom åt andra hållet är på väg också då jag fick hjälp av en annan klubbkompis i veckan så mamma har hjälpt mig några gånger efter det och det går bara framåt.

Tränade även rally med mamma igår på morgonen och det gick också bra. Ska tävla om två helger och jag har knappt tränat något. Fick titeln i februari och sen hade vår skola SM och efter det har jag knappt tränat. Så får se hur det går nästa helg för vi kommer också att starta Fortsättnings klassen så jag är väll inte helt hundra med på vad som faktiskt händer. Men det kommer väll när jag står på ban om rådet.       

10373488_869979979685847_1637949144807413167_n


NEJ

Igår tänkte jag och mamma anmäla till ungdoms SM men det vill tydligen ingen annan då anmälan stängde dagen innan så inget SM för oss i år. Jag som i ett års tid har varit på mamma att jag ville ditt i år men nej.

Men ska på doggy nästa helg, hoppas Divan är med mig i år så vi kanske kan ta en palla plats. För nu har jag lärt mig att jag ska ha godis på mig och inte i mål och hon tog kontakt fälten både idag och igår och hon kör super bra på 60 när hon orkar lyfta på fötterna.

Vårat tävlings år började på topp när vi tog första titeln men sen efter det har det fan bara stupat men nu vill vi se lite ljus, annars lägger jag mig ner.   

IMG_6948

Nyheter

Diva har tagit två godkända i mästarklass 

Diva har fått första agility pinnen

Diva har under 2015 fått titlarna AgHD1 och RLD A 

 

IMG_3205

Victoria Björkman

Blogghistorik

 

Besökare idag: 8
Denna månad: 119
Totalt: 344764