Blogg

Påsklov

Då har jag varit hemma några dagar på påsklov. I torsdag efter skolan kom mamma ner och hämta mig och så var vi i Mora 7. På fredagen åkte jag, mamma och två klubb kompisar ut i skogen och spårade lite. Diva gjorde två super finna spår, Första var hon lite för över taggad så hon exploderade ut i spåret men tog det fint. Nästa spår hade hon lugnat ner sig lite och gick mitt i spåret och jag tror inte att hon har varit så niga någon gång. Sen har vi hennes fart, hon vill till slutet så fort som möjligt så hon springer hela spåret och så ska jag försöka hinna med. Men vi hade en super bra dag men många tummen upp.

Lördag morgon åkte jag och mamma upp på klubben och körde lite lydnad och agility. Diva hade ett väldigt bra fokus fast mamma och Buddha tränade bredvid oss så tummen upp då det. I agilityn var det lite mer vi kan hoppa alla hinder eller jag vill bara springa på balans bommen, Men efter ett tag så gick det att springa en bana med henne. Och nu har jag även bestämt mig att vi ska köra på running contacts. Diva känns mycket säkrare på det, förut när jag har haft stanna så hoppade hon över det mer än stannade på det och måndags var vi även uppe på klubben igen och då vill jag se om hon kom ihåg det och det gick så jäkla bra på slutet. Så tummen upp på det med.

Blir även tävling nästa vecka. Skulle igentligen inte ditt men så var anmälan öppen fortfarande och en klubb kompis skulle ditt så frågade om jag kunde åka med henne och det kunde vi. Så håll alla tummar, tår och tassar ;)


lydnads tävling

Var på lydnads tävling i går och det gick väll bra. Poängen var kanske inte det vakraste men vi hade riktigt kul, man kan inte göra något annat att skrata åt min lilla prinsessa. Men det blev några nollor men även nån nia. Så nu ör det bara att träna på. Gjorde denna start för att se vad vi behöver träna mer på, det kanske kommer bli en lite lydnads prinsessa det där nån gång i fram tiden.

IMG_20140311_201343 

Nyheter

Diva har tagit två godkända i mästarklass 

Diva har fått första agility pinnen

Diva har under 2015 fått titlarna AgHD1 och RLD A 

 

IMG_3205

Victoria Björkman

Blogghistorik

 

Besökare idag: 14
Denna månad: 125
Totalt: 344770