Blogg

Rally i morgon

I dag är det fredag och då åker jag och Diva hem till Mora. 

Och i morgon är det tävling, och i går fick jag ett sms av mamma och det är samma domare i morgon som det var när jag tävlade i Forshaga föra gången och då gick det väldigt bra och hon var inte så hård på allt som det var i Rättvik när jag tävlade där dom två var super hårda. Så när jag läste det så skrek jag halsen av mig, vi kanske har en lite hopp om att vi bli god kända i morgon. 

I morgon har vi start numer 29 av 35 så det kommer gå fort bara det har börjat och resultaten skulle komma ut på lunchen och det blir lunch när vi är klara. Men kommer att skriva resultaten så snart jag kan. 

Rally i Rättvik


Onsdag

Då sitter jag har igen.

Igår var jag och tränade agility med några vänner och det gick ganska bra. Vi hade bykt en bana som var riktigt rolig med mycket svåra svängar och Diva sate nästan allt, hon har kanske lite för mycket tunnelsug men annars gick det bra sate slalom ingången som ingen ting så det gick bra. Men sen var det vår tur igen och då tyckte hon att allt var super äckligt igen men gick några varv med henne och så satte vi om och väntade på vår tur igen och då gjorde vi raksträckor så dom får träna lite på farten och då sprang Diva som ingenting. Ja det är lite så det blir när man lever med en pinscher, saker dom har sett hundra gånger kan helt plötsligt bli det farligaste som finns men det är bara att köra på ändå för den var inte farlig förut.

Längta så till helgen. Årets första tävling, älskar att säga det. Vi ska bli god kända.


träning

Går dagens träning var så bra. Älskar när man går från träningen och man ligger på topp 

20140126_133042

20140126_133205


Veckorna går för fort

Ja dagarna rullar på så jag hinner inte tänka på bloggen.

Skolan rullar på som den ska men det gör inte riktigt vår träning. I onsdags så tänkte jag att vi skulle vara med på agility träningen för första gången sen operationen. Men det ville inte Diva, hon hoppade två hinder och sen tog det stop. Först tyckte hon att fläkten var i vägen och sen var hon tydligen lite räd för speglarna som har suttit där nästa lika länge som vi har gått på skolan så det var inte direkt första gången hon såg den plus att den tar upp en hel kort sida från golv till tak. Så i morgon har jag bockat hallen till bara oss två så vi ska ditt och bara sitt och se om det kanske går att göra något.      

Nästa helg blir det att åka till Mora igen då det är årets första tävling, rally. Så nu håller vi tummarna att Diva gör som jag säger för om Diva klarar det här blir det vår sista god kända och Diva får sin första titel. Så nu ska det f*n gå bra.

Nej nu blir det att titta på film med Divan, ha en fortsatt trevlig helg  


Hur gick det

Ja då var men i Forshaga igen

Går dagen gick super fort efter som dom tog alla valpar först. Ådi var fört ut i ringen och han var super duktig för att vara hans först utställning och des utom utan sin matte. Men han fick med sig ett HP och BIR. Buddha var också duktig och domaren mer än älskade honom. Hon sa bara bra saker om honom utan hans öron som lever sitt egna liv och hon var super när på att fråga vart han var ifrån men hon på sig själv så det måste vara ett plus i kanten. Men Buddha fick HP och BIR men i gruppen ville han inte alls eftersom hunden som skulle sta framför han kom in sent så då balade han ur och vägrade att stå så han åkte ut. Men det var en bra dag ändå.

Men ha en fin vecka

 

IMG_6624

IMG_6636


utställning

Ja i morgon åker vi men det är första gången som jag kommer åka utan Diva sen hon kom. Det var inte meningen att Jag och Diva skulle hem i helgen men så vart det ändå. Och Diva har inga muskler alls sen operationen så vi hade väll åkt ut direkt.

Men i morgon kommer jag att ställa Buddha, mamma ska ställa Ådi som är bästa kompis med Buddha och hans matte känner vi igenom Agilityn. Så jag kommer stå i ringen ändå i morgon fast jag inte har Diva med mig.

Nästa gång vi kommer hem så blir det Rally och jakten på det sista god kända resultatet i nybörjar klassen. Nu ska vi fan tummarna att det går annars vet jag inte vad jag gör. Men Diva har blivit så mycket lugnare och följsammare efter operationen så det känns ändå bra.

 

Men ska försöka att uppdatera om morgon dagen så fort jag hinner     


Den Bästa

IMG_6600


i skolan igen

Ja då sitter man här. Min engelska ska tydligen flytas så jag har ingen lektion. Fan jag kunnd ha suttit kvar i stallet med Diva. 

Diva är värdens största fanskap nu efter att varit hemma med Buddha i 4 veckor. Hon har flugit på Lycka ett antal gånger redan och har låtit som hon ska döda alla. Får hoppas att det slutar snart för jag är redan tröttnat på de. 

20131031_121017


Övnings köra

Då var det inte många dagar kvar innan jag och Diva åker tillbaks till Forshaga. Var och handlade det sista idag och i morgon hoppas jag att jag får min dator fixad och på måndag åker vi till Forshaga. Mamma sa att jag skulle få övnings köra en bit till Forshaga men får se hur det går. Har åkt igenom Mora några gånger nu och det har gått bra men nu blir det att åka långt och massa skog. Håller tummarna att vi kommer fram levande.

 

Har även hittat en låt jag ska börja bygga min och Divas freestyle program på ska även gå på freestyle träningarna i skolan som jag har tänka att gå på ett tag men har haft rally träning den dagen. Man nu ska jag ta den sista starten och sen lägga rallyn på hyllan, så jag ska sluta att gå på dom träningarna. Så får håla tummarna att vi får ihop något och kanske kan gå ut på tävling bannan med det.

 

Men ha det gött

Min stjärna

Nyheter

Diva har tagit två godkända i mästarklass 

Diva har fått första agility pinnen

Diva har under 2015 fått titlarna AgHD1 och RLD A 

 

IMG_3205

Victoria Björkman

 

Besökare idag: 19
Denna månad: 130
Totalt: 344775