Blogg

Rally

Då har vi gjort årets sista tävling och det gick inte som jag hade tänkt mig. 

första loppet var det bästa Diva någonsin gjort men det tyckte inte domaren. Kom ut och hade en känsla som var obeskrivlig och det kändes så bra men domaren var sten hård och gav oss bara 55p. Vi fick så kånstiga avdrag att jag sat och svor av ilska men det var bara att ladda om till nästa lopp som gick super och kom ut med 79p och det kan man inte klaga på när även dena domare också var ganska hård i sin bedömning. 

Får anmäla till en till tävling nästa år, det var inte min tanke när jag satte mig i bilen i morse, men men så kan det gå ibland.

Åker till Forshaga i morgon utan Diva, kommer var några jobbiga veckor utan henne men hon kommer nog var precis där jag vill ha henne på Jordan hela året efter det här.  

Ses :)


Diva såg sig själv

Vet att jag inte har uppdaterat på ett tag men nu kommer det lite.

Föra helgen komma mamma ner på lördag och sen på kvällen åkte vi till Karin uppfödaren och sov över där. På söndagen var det utställning i Karlstad. Diva var ensam vuxen och blev Bir. Och Buddha ställs som valp fortfarande så han ställdes mott uppfödarens tik Mumin. Så Buddha blev Bim.

Veckan har varit massa skola som vanlig och hund träning. I onsdags på Agilityn hade dom fått upp speglar i inomhus hallen så Diva fick syn på sig. Och det slår allt. Och blev stor som ett hus och reste ragg. Men hon mjuknade ju mer tiden gick och vi gjorde några riktigt bra rundor. Hon var uppe i det blå efter som vi inte har kunnat träna fult ut på några dagar, men hon höll fokusen hela tiden och det tycker jag är starkt av henne.

Igår Hade treorna träning med oss för sista gången så vi gjorde en lite bana och det gick riktigt bra det ända var att det var så kalt tyckte Diva så hon ville inte sitta eller ligga men det andra satte hon. Så nu är jag så taggad till nästa helg då vi gör årets sista tävling. Det är dubbla klasser i rally så nu ska vi ta dom sista två godkända så vi blir uppflyttade.

Denna helg kommer bli ganska lugn. Har inte bestämt något idag så det blir nog bara någon promenad. I morgon ska jag och Denise träna lite rally och kanske lite agility. På måndag var jag tydligen ledig så ja, får se vad vi hittar på då.  


Tävling

Utställning på söndag.

Ska bli så kul, det är den sista detta år och om någon helg framöver blir det årets sitta tävling. RALLY.

Mamma kommer hitt i morgon för hon ska ställa Buddha och vi ska bo hos Uppfödaren, Karin mellan lördag och söndag så det kommer bli kul. Det kommer väll bli en massa prat hela kvällen, för när vi åker ditt och ska bara hälsa på så blir det att man sitter där i flera timmar. Men det är bara kul att sitta och prata hund med henne.

Men nej nu håller vi tummarna på att det kommer gå bäst för familjen Björkman/Söderlind på söndag.

Ha en fin helg

IMG_6051


Grattis Mamma

Det finns ingen som ställt upp så mycket och offrat så mycket av sitt liv för att jag ska ha de bra och lyckas. Tack mamma för att du finns och grattis.

IMG_1865

IMG_2285

IMG_3211

Nyheter

Diva har tagit två godkända i mästarklass 

Diva har fått första agility pinnen

Diva har under 2015 fått titlarna AgHD1 och RLD A 

 

IMG_3205

Victoria Björkman

Blogghistorik

 

Besökare idag: 47
Denna månad: 158
Totalt: 344803