Blogg

I morgon ska det bli en bra dag

Jag vet, jag vet. Jag ska uppdatera oftare.

Va på MT föra helgen och det gick inte som jag hade tänkt mig. Man det var kul att träffa alla. Pinscher folk är så roligt folk. Det går inte att sluta skratta och man kan lära sig så otrolig mycket att vara med dom. Men det var en rolig dag med mycket skratt och mycket lärande om olika saker. Och det jag kan säga nu är att Diva är inte min sista Pinscher.

 

Denna vecka har varit fram och tillbaka för träning grupperna jag är med i efter skolan var inställda så Diva har inte fåt den träning hon behöver men det tror jag är ganska bra eftersom vi ska tävla agility i morgon. Efter skolan i går byggde jag upp en liten bana och det kändes riktigt bra så jag körde inte så länge. Så nu håller vi alla tummar och klor på att Diva kör bra i morgon.

Mamma är snart här med. Hon ska med på tävlingen i morgon så det ska bli kul att ha lite tid bara jag och hon. Och vi ska göra det vi älskar, att vara på tävling. Snart vill vi se henne på tävling bannan med Buddha.

 

Men hej


jag hinner inte

Vet att jag inte har skrivigt på länge. Men jag och Diva gör saker hela tiden så det finns ingen tid. 

Mamma var här i helgen och både lördag och söndags var vi på tävling. Jag och Diva tävlade rally i lördags. Vi gjorde en super dålig runda, Diva var i en helt annan värld en vad hon skulle vara i men vi blev 9 med 85 poäng och god känd. Söndag var vi på utställning mamma ställde Buddha för första gången och dom fick Hp, Bir och Big 3. Diva fick Hp, Bir och Big 4. Så helgen var mer en bäst. 

Nästa helg ska Diva till sin uppfödare och på söndag blir det MT Som står på schemat.

Det är mycket som händer nu men ett annat liv vill jag inte leva. 

Bilder från helgen kommer senare. 


Värmland

Det är underbart att bo här 

20130902_191314

Nyheter

Diva har tagit två godkända i mästarklass 

Diva har fått första agility pinnen

Diva har under 2015 fått titlarna AgHD1 och RLD A 

 

IMG_3205

Victoria Björkman

Blogghistorik

 

Besökare idag: 23
Denna månad: 134
Totalt: 344779